sigla consilier
Octombrie 2019

 

 

 

SCRISOAREA   CONSILIERULUI

către ELEVII şi PROFESORII din BĂLCESCU 

         Un salut prietenesc  tuturor! Vă lansez invitaţia de a participa la activităţi de consiliere şi orientare la Cabinetul de Consiliere şi ȋn acest an şcolar.

Consilierea vine în întâmpinarea nevoilor fundamentale ale fiecăruia: de a comunica şi a relaţiona armonios cu ceilalţi, de a poseda tehnici de invăţare eficientă, de a lua decizii si a rezolva probleme, de a rezista presiunilor negative ale grupului, cunoaşterea de sine şi respectul de sine.

Rolul consilierului este acela de formator si facilitator al dezvoltării armonioase, a stării de bine şi a unei calităţi de viaţă superioară, în toate dimensiunile sale.

         În  anul şcolar 2018-2019, programul la cabinet este:

 

LUNI

MARŢI

MIERCURI

JOI

VINERI

9.00-12.00

10.00-14.00

10.00-14.00

8.00-12.00

09.00-10.00

 

Ciprian Abrudan

Profesor consilier

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 
 
 
 
 

Rolul consilierului

  • Consilierea vine în întâmpinarea nevoilor fundamentale ale fiecărui copil: de a comunica şi a se relaţiona armonios cu ceilalţi, de a poseda tehnici de invăţare eficientă şi creativă, de a lua decizii si a rezolva probleme, de a rezista presiunilor negative ale grupului, cunoaşterea de sine şi respectul de sine.
  • Astfel, rolul consilierului este acela de formator si facilitator al dezvoltării armonioase a copilului, a stării lui de bine şi a unei calităţi de viaţă superioară, în toate dimensiunile sale: emoţională, mentală, spirituală, profesională, socială şi fizică.

Orientare școlară 2019